Hva er varmstempling og silketrykk?

Silketrykk og varmstempling er to nøkkelmetoder som brukes når man designer emballasje for ulike typer produkter. Hovedforskjellen mellom de to er at den ene gir et glansbilde mens den andre presenterer attraktive høydepunkter.

Silketrykk
Denne metoden er oppkalt etter prosedyren som er involvert. Før oppfinnelsen av et polyesternett ble silke brukt i prosessen. Siden én farge kan brukes i en bestemt tidsperiode, brukes flere skjermer for å produsere et bilde eller et strålende design.

Skjermen er laget av et gitter strukket over rammen. For at nettet skal være fullt effektivt, må det monteres på en gitt struktur, og viktigst av alt må det være i en spenningstilstand. Resultatet av designet på materialet kan bestemmes av de forskjellige typene maskestørrelser.

Silketrykk kan beskrives som en sjablongmetode for å lage utskrifter der et spesifikt design påføres et fint nett eller skjerm og blanke områder er belagt med en ugjennomsiktig substans. Blekket presses deretter gjennom silken og trykkes på overflaten. En annen betegnelse for denne metoden er silketrykk. Det er mer allsidig enn forskjellige andre teknikker eller stiler fordi overflaten ikke trenger å trykkes under trykk og ikke trenger å være flat. Silketrykk kan enkelt reprodusere detaljene til en logo eller annet kunstverk.

Varmstempling
Denne tilnærmingen er mer direkte enn motparten. Varmstempling innebærer prosessen med å varme opp folie på en emballasjeoverflate ved hjelp av en form. Selv om den er mye brukt for papir og plast, kan denne metoden også brukes på andre kilder.

Ved varmstempling monteres og varmes formen, og deretter legges aluminiumsfolie oppå pakken som skal varmestemples. Mens materialet er under formen, plasseres en malt eller metallisert bladrullende bærer mellom de to, gjennom hvilken formen presses ned. En kombinasjon av varme, trykk, retensjon og avskallingstid kontrollerer kvaliteten på hver forsegling. Inntrykk kan lages fra et gitt kunstverk, som kan inneholde tekst eller til og med en logo.

Varmstempling anses som miljøvennlig fordi det er en relativt tørr prosess som ikke resulterer i noen form for forurensning. Det produserer ingen skadelige damper og krever ikke bruk av løsemidler eller blekk.

Når termotrykkmetoden brukes i emballasjedesignfasen, er folien skinnende og inneholder reflekterende egenskaper som ved belysning gir et skinnende bilde av ønsket kunstverk.

Silketrykk, derimot, skaper et matt eller flatt designbilde. Selv om blekket som brukes har et metallisk underlag, mangler det fortsatt høyglansen til aluminiumsfolie. Varmstempling gir en følelse av profitt for hvert tilpasset design som brukes i emballasjeindustrien. Fordi førsteinntrykket er så viktig i denne forbindelse, kan varmestemplingsprodukter imponere kunder med høye forventninger.

SHNAYI Packaging kan gjøre både silketrykk og varmstempling, så ring eller send oss ​​en e-post hvis du vil gi ut noe innen kort tid.

ravfarget glass oljeflaske

VI ER KREATIVE

VI ER PASJONERTE

VI ER LØSNINGEN

Kontakt oss

E-post: merry@shnayi.com

Tlf.: +86-173 1287 7003

24-timers nettservice for deg

Adresse


Innleggstid: 12-11-2022
+86-180 5211 8905