O le a le Hot Stamping ma le Silk Screen Printing?

Lomitusi mata ma faailoga vevela o auala autu ia e lua e faʻaaogaina pe a mamanuina afifi mo ituaiga o oloa eseese. O le eseesega tele i le va o le lua o le tasi e maua ai se ata iila ae o le isi o loʻo tuʻuina atu faʻailoga mataʻina.

Silk Screen Printing
O lenei metotia ua faaigoa mo le faʻagasologa o loʻo aʻafia ai. Aʻo leʻi faia le mea fou o se polyester mesh, sa faʻaaogaina le siliki i le faagasologa. Talu ai e tasi le lanu e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi faʻapitoa, e tele ni laupepa e faʻaaogaina e maua ai se ata poʻo se mamanu matagofie.

O le lau e faia i se lattice fa'aloloa i luga o le fa'avaa. Mo le mesh ina ia atoatoa lelei, e tatau ona faʻapipiʻi i luga o se fausaga tuʻufaʻatasia ma, sili ona taua, e tatau ona i ai i se tulaga o le vevesi. O le taunuuga o le mamanu i luga o le meafaitino e mafai ona fuafuaina e ituaiga eseese o mesh sizes.

E mafai ona fa'amatalaina le lomitusi mata o se auala fa'apipi'i e faia ai lomitusi lea e tu'u ai se mamanu fa'apitoa i luga o se mata lelei po'o se lau ma avanoa avanoa o lo'o ufiufi i se mea opaque. Ona fa'amalosi lea o le vaitusi i totonu o le silika ma lolomi i luga. O le isi faaupuga mo lenei metotia o le lomitusi siliki. E sili atu ona lelei nai lo isi metotia poʻo sitaili eseese aua e le manaʻomia ona lolomi le pito i lalo ma e le manaʻomia ona mafolafola. E mafai e le lolomi mata ona faigofie ona toe faia fa'amatalaga o se logo po'o isi galuega taulima.

Hot Stamping
O lenei faiga e sili atu ona tuusaʻo nai lo lona tutusa. O le fa'ailoga vevela e aofia ai le faiga o le fa'avevelaina o pepa iila i luga o se mea fa'apipi'i fa'atasi ma le fesoasoani a se limu. E ui lava e faʻaaogaina lautele mo pepa ma palasitika, e mafai foi ona faʻaoga lenei metotia i isi punaoa.

I le vevela vevela, o loʻo faʻapipiʻi ma faʻamafanafanaina, ona tuʻu lea o le pepa alumini i luga o le afifi e faʻamauina vevela. A'o iai le mea o lo'o i lalo o le li'o, e tu'u i le va o mea e lua, se mea vali po'o u'amea ta'avale laulaau, lea e oomi ai i lalo le limu. O le tu'ufa'atasiga o le vevela, mamafa, taofi, ma le pa'u taimi e pulea ai le lelei o fa'amaufa'ailoga ta'itasi. E mafai ona faia fa'aaliga mai so'o se galuega taulima, e ono aofia ai tusitusiga po'o se logo fo'i.

O le fa'ailoga vevela e manatu fa'alesiosiomaga ona ose faiga fa'amamago e le maua ai so'o se ituaiga o filogia. E le maua ai ni ausa leaga ma e le manaʻomia le faʻaogaina o soʻo poʻo vaitusi.

Pe a faʻaaogaina le auala lomitusi vevela i le vaega o le faʻapipiʻiina o mamanu, o le pepa e iila ma o loʻo i ai mea e faʻaalia ai, pe a faʻamalamalamaina, e maua ai se ata susulu o le galuega taulima manaʻomia.

O le lomitusi mata, i le isi itu, e fatuina ai se ata matte poʻo se ata mafolafola. E tusa lava pe o le vaitusi o loʻo faʻaaogaina o loʻo i ai se mea faʻapipiʻi uʻamea, e leai lava se iila maualuga o le alumini pepa. O le fa'ailoga vevela e maua ai se lagona o le manuia mo mamanu fa'ale-aganu'u uma o lo'o fa'aogaina i totonu o fale gaosi oloa. Talu ai o faʻamatalaga muamua e taua tele i lenei tulaga, o oloa faʻailoga vevela e mafai ona faʻaalia ai tagata faʻatau ma faʻamoemoe maualuga.

E mafai e le SHNAYI Packaging ona faia uma le lolomi o lau mata ma faailoga vevela, ia lagona le saoloto e valaʻau pe imeli i matou pe a e manaʻo e faʻasaʻo soʻo se mea i se taimi lata mai.

fagu suauu tioata amber

O TATOU FOFOFOGA

UA TATOU FIAFIA

O TATOU LE FOFO

Faafesootai matou

Imeli: merry@shnayi.com

Telefoni: +86-173 1287 7003

24-itula auaunaga i luga ole laiga mo oe

tuatusi


Taimi meli: 11月-12-2022
+86-180 5211 8905